Focaccia de aceitunas negras

Focaccia de aceitunas negras

4.2 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • 350 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
  • 450 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de orégano seco
  • aceite de oliva
  • 50 g de aceitunas negras sin hueso
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas
  • 200 g de hojas verdes de ensalada
  • 12 lonchas de pepinillos agridulces
  • 2 tomates

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 624.2 mg
Białko 17 g
Kalorie 1667 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 57.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...