Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- aceite de oliva
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- 2 tomates
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1667 kJ / 398 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 57.4 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 624.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de agua
2h
Pissaladiere
1h
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 min
Panecillos de aceite
1h 25 min
Masa para cocas
1h
Coca de trempó de verano
1h
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20 min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Focaccia de Puglia
1h
Pizza gorda con masa crujiente
1h 30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min