Mantequilla con sal del Himalaya

Mantequilla con sal del Himalaya

4.8 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
250 g

Składniki

  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 400 g de agua muy fría
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ - 1 cucharadita de sal del Himalaya

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 1950.5 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 7957 kJ / 1901 kcal
Tłuszcz 204.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 117.8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...