Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla con sal del Himalaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
400 g de agua muy fría
-
20 g de aceite de oliva
-
½ - 1 cucharadita de sal del Himalaya
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1950.5 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
7957 kJ /
1901 kcal
Tłuszcz
204.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
117.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Para untar - Vol. II
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Dubai
1h 20min
Dip cremoso picante
5min
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1h 5min
Sirope de frambuesas
1h 25min
Naranja en almíbar de clavo
35min
Limones encurtidos
1h
Ajos crujientes y aceite de ajo
20min
Queso fresco
16h 30min
Mantequilla y suero de leche
20min
Castañas en Varoma
3h
Mantequilla cremosa de ajo
5min
Ochíos
1h 30min