Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla con sal del Himalaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
400 g de agua muy fría
-
20 g de aceite de oliva
-
½ - 1 cucharadita de sal del Himalaya
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1950.5 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
7957 kJ /
1901 kcal
Tłuszcz
204.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
117.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Para untar - Vol. II
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Masa de pan básica
1 godz.
Jengibre (Pelar)
5 min
Crème Brûlée vegana
4 godz. 45 min
Yogur de caramelo salado con palomitas en Varoma
15 godz.
Mantequilla y suero de leche
20 min
Cuajada con crumble
2 godz. 10 min
Mantequilla cremosa de ajo
5 min
Cerveza de jengibre
27 godz. 30 min
Pan de agua
3 godz.
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 min
Bolitas de queso con confitura de pimientos
40 min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12 godz. 45 min