Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 100 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de azúcar
- 40 g de miel
- 1 huevo
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 250 g de harina 0000
- 20 g de cacao puro en polvo
- 50 g de fécula de maíz
- 10 g de polvo de hornear
Montaje
- 300 g de dulce de leche repostero
- 200 g de chocolate cobertura en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1691 kJ / 404 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Pan brioche de hamburguesa
2h 10min
Alfajores de nuez
1 Std.
Scones de queso y hierbas
35min
Pepitas
55 min
Barritas de avena y chocolate
45min
Alfajorcitos de maicena
1 Std. 50 Min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Medialunas de manteca
5 Std. 30 Min
Crumble de coco y dulce de leche
45min
Chipa
30min
Marquise de chocolate
2h 40min