Ternera guisada con zanahorias en cocción lenta

Ternera guisada con zanahorias en cocción lenta

4.3 251 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en octavos
  • 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 3 cm
  • 200 g de vino de Jerez seco
  • 2 cucharadas de mermelada de arándanos
  • 1 cucharada de mostaza
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de nabo en dados de 1,5 cm
  • 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de caldo de carne
  • 20 g de maicena
  • 30 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 760.2 mg
Białko 73.3 g
Kalorie 2537 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 27.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...