![Borrsht frío Borrsht frío](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ee33d42-9783-4a55-8435-45788693ee76/Derivates/0db17502-a348-4630-8746-7e8823465553.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de betabeles, pelados y en trozos (3-4 piezas)
- 1600 g de agua, y un poco más para las papas
- 300 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cda de azúcar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 3 yemas de huevo
- crema ácida, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 344 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baba ganoush
40 min
Mezze (dip de berenjena)
25 min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 min
Crema de poro a la naranja
25 min
Polenta con estofado de hongos
35 min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Crema de cilantro
30 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Crema de hongos con tocino
25 min
Sopa de habas
2 Std.