Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de betabeles, pelados y en trozos (3-4 piezas)
- 1600 g de agua, y un poco más para las papas
- 300 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cda de azúcar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 3 yemas de huevo
- crema ácida, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 344 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de poro y papa
30min
Sopa italiana de papa
50min
Sopa de elote
35min
Sopa de cebada perla y hongos
50min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Crema de chícharos y chardonnay
35min
Tarta tatin de jitomate
1 Std. 10 Min
Pappardelle al limón
45min
Crema de cilantro
30min