Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů směsi sušených hub
- 1000 gramů vody, plus horká voda extra, pro namáčení hub
- 170 - 200 gramů cibule, napůl
-
20
gramů oleje
lub 20 gramů olivového oleje - 1 špetka pepře černého, mletého
-
2
polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí
lub 2 kostky bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů těstovin do polévky, nudlí
- petrželová nať, nakrájená
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 214 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Bramborová kari polévka
35 min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Kapustnica
1h 15min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Ruský bramborový salát
50min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Pikantní fazolová polévka
11 godz.