Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy pečiva, z předcházejícícho dne, na plátky
- 400 gramů vody
- 500 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 3 vejce, velikosti L
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1161 kJ / 278 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vaječná tlačenka
2h 15 min.
Smaženka
20min
Lečo
45min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 Std. 50 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Houbové placky
45min
Nádivka z cukety
50min
Karbanátky z hub
35min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 Std. 10 Min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1h 50 min.
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Kapustové karbanátky
50min