
Urządzenia i Akcesoria
Tarteletter med kylling og asparges
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portioner
Składniki
Dej
-
hvedemel150 g
-
smør koldt, tern (2 cm)80 g
-
havsalt1 knivspids
-
vand koldt50 g
Fyld
-
løg skåret i mindre stykker80 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben skiver (1 cm)350 g
-
vand220 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)½
-
laurbærblad, tørret1
Sauce
-
smør tern25 g
-
mælk150 g
-
hvedemel25 g
-
havsalt til smag½ teske
-
hvid peber, stødt til smag¼ teske
-
asparges, hvide kogte, skiver (2 cm)80 g
-
persilleblad, frisk groft hakket, til pynt1 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
267 kcal /
1122 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hygge
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
25 min
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen