
Urządzenia i Akcesoria
Fyldte peberfrugter med ris og tomatsauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
Fyldte peberfrugter med ris
-
løg skåret i halve70 g
-
fed hvidløg (opcjonalnie)1
-
hakket oksekød300 g
-
hvidt brød skåret i mindre stykker2 skiver
-
sennep20 g
-
salt½ tsk
-
sød paprika1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
æg1
-
peberfrugter røde, grønne eller gule4
-
vand1200 g
-
grøntsagsbouillon hjemmelavet2 tsk med top
-
ris, parboiled250 g
Tomatsauce
-
smør skåret i mindre stykker40 g
-
hvedemel40 g
-
tomater finthakkede500 g
-
tomatpure (koncentreret)50 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
sukker1 tsk
-
citronsaft1 tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
648 kcal /
2712 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
80 g
Błonnik
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen