Focaccia með lauk

Focaccia með lauk

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 stykki

Składniki

Deig
  • ólífuolía
    20 g
  • brauðhveiti
    600 g
  • ferskt ger mulið
    30 g
    3 tsk þurrger, (12 g)
  • vatn
    380 g
  • sykur
    1 hnífsoddur
  • salt
    1 tsk
Laukurinn
  • extra virgin ólífuolía
    40 g
  • vatn
    40 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • laukur skorinn í tvennt
    300 - 350 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykki

Białko 5 g
Kalorie 766 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie