Chocolate jamaicano con espuma de leche

Chocolate jamaicano con espuma de leche

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 vasos

Składniki

Espuma de leche
  • de leche desnatada muy fría (semicongelada)
    200 g
  • de azúcar vainillado
    1 - 2 cucharaditas
Chocolate
  • de agua
    250 g
  • de azúcar
    1 cucharada
  • de chocolate negro para postres en trozos
    250 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de ron
    75 - 80 g

Wartości odżywcze na 1 vaso

Kalorie 410 kcal / 1713 kJ
Białko 5.88 g
Tłuszcz 22.28 g
Węglowodany 35.05 g
Błonnik 7.56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...