Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de maíz
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharada de pimentón ahumado
-
1 - 2
pellizcos de orégano fresco
lub 1 - 2 pellizcos de orégano seco - 800 g de carne de ternera cortada en cubos de 1 cm (nalga o roast beef)
- 1 - 2 pellizcos de sal a gusto
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida a gusto
- 250 g de choclo en conserva
- 500 g de calabaza en cubos de 1 cm
-
1
cubito de caldo de verduras
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 130 g de agua
- 1 choclo cortado en ruedas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1528 kJ / 365 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Budín de atún
50min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Pastel de papa
1h 10min
Panqueques con dulce de leche
1 Std. 15 Min
Goulash
1h
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Crema de zapallito italiano
50min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pan amasado
55min
Pastelera de choclo
1h