Carbonada

Carbonada

4.4 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • 20 g de aceite de maíz
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 1 cucharada de pimentón ahumado
  • 1 - 2 pellizcos de orégano fresco
    1 - 2 pellizcos de orégano seco
  • 800 g de carne de ternera cortada en cubos de 1 cm (nalga o roast beef)
  • 1 - 2 pellizcos de sal a gusto
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida a gusto
  • 250 g de choclo en conserva
  • 500 g de calabaza en cubos de 1 cm
  • 1 cubito de caldo de verduras
    1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
  • 130 g de agua
  • 1 choclo cortado en ruedas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1528 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...