Risotto con hongos a la cerveza

Risotto con hongos a la cerveza

4.4 36 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de queso parmesano para rallar
  • 700 g de agua
  • 2 cubitos de caldo de verduras
    2 cucharadas concentrado de caldo de verduras casero
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de hongos frescos variadas (si son muy grandes, cortados en trozos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 200 g de cerveza
  • 1 cucharadita de sal
  • 20 g de manteca en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1997 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...