Urządzenia i Akcesoria
Weihnachtsgelee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Gläser
Składniki
-
Blutorangensaft200 g
-
Glühwein500 g
-
Traubensaft rot100 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
2 Msp. StollengewürzLebkuchengewürz2 Msp.
-
neutrales Pflanzenfett1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
2885 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 Min
Waldfrucht-Gelee
35 Min
Himbeer-Lillet-Konfitüre
30 Min
Kiba-Gelee
25 Min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 Min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 Min
Bratapfel-Konfitüre
40 Min
Glühwein-Konfitüre
20 Min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 Min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 Min