Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 70 g Wasser
- 320 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett
- 120 g Lillet rot
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2536 kJ / 605 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 12.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 min
Waldfrucht-Konfitüre
25 min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 min
Himbeer-Rosen-Konfitüre
30 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 min
Weihnachtsgelee
20 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Passionsfrucht-Konfitüre
45 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Waldfrucht-Gelee
35 min