Mousse de chocolate blanco y fresa

Mousse de chocolate blanco y fresa

3.8 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 40 g de azúcar
  • 250 g de chocolate blanco en trozos
  • 6 - 8 tiras de piel de limón
  • 50 g de agua templada
  • 1 sobre de gelatina neutra en polvo (10 g)
  • 500 g de fresas limpias (y 8 más para decorar)
  • 30 g de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4.8 g
Kalorie 1829 kJ / 437 kcal
Tłuszcz 33.4 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...