Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de papas, peladas
- 1 huevo
- ¼ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- aceite, para engrasar
- jitomates cherry, para servir
- aceitunas negras deshuesadas, para servir
- cebollín, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 154.4 kJ / 36.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 1 g