Urządzenia i Akcesoria
Panqué con chocolates
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 rebanadas
Składniki
-
120 g de harina
-
70 g de aceite
-
270 g de leche
-
120 g de harina para hot-cakes
-
240 g de azúcar
-
3 huevos
-
1 cucharada de vainilla
-
200 g de chispas de chocolate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
6 g
Kalorie
1596 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tortitas de papa
1 godz.
Pan de elote
2 godz.
Tarta de manzana
1 godz.
Bizcocho de limón
2 godz.
Galletas de mantequilla
50 min
Muffins con chispas de chocolate
1 godz.
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Rosca de yogur
1 godz. 40 min
Pastel de chocolate
45 min
Mousse de moras
5 godz.
Bizcocho marmoleado
2 godz. 10 min
Pastel de manzana
1 godz.