Urządzenia i Akcesoria
Molho béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
estragão só as folhas (reserve os pés)4 - 5 pés de
-
chalota80 g
-
vinagre de vinho branco80 g
-
manteiga cortada em pedaços180 g
-
gemas de ovo4
-
sal½ - 1 c. chá de
-
pimenta preta1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Molho holandês
10 min
Molho béarnaise
15 min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2 godz. 50 min
Molho choron
20 min
Molho de cogumelos e vinho branco
30 min
Molho béarnaise
15 min
Molho pesto de manjericão
10 min
Creme inglês
15 min
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15 min
Molho soubise
30 min
Torta merengada com chantilly e framboesa
45 min
Crème brulée com especiarias
1 godz.