Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 pés de estragão, só as folhas (reserve os pés)
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trouxas de massa fresca com porco e vincotto
Keine Bewertungen
Molho holandês
10 Min
Molho béarnaise
15 Min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Molho holandês
15 Min
Molho aurora
15 Min
Chutney de cebola roxa
24h
Molho holandês
10 Min
Molho béarnaise
15 Min
Massa fresca
1 Std.
Creme inglês
15 Min
Molho soubise
30 Min