Urządzenia i Akcesoria
Ostras à algarvia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
sobras de pão80 g
-
coentros10 g
-
alho1
-
água300 g
-
ostras médias limpas12 - 14
-
vinho branco50 g
-
manteiga50 g
-
pimenta1 pitada de
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
10 g
Kalorie
0 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coscorões
2 godz. 30 min
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 min
Feijoada de buzinas
1 godz. 30 min
Pato com Caril Vermelho
1 godz. 15 min
Cozer 500 g de camarão
25 min
Cozer 400 g de camarão
20 min
Sopa da pedra
13 godz.
Feijoada
1 godz. 10 min
Folar de Olhão
4 godz. 30 min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 godz.
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min