Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 紅蘿蔔
- 400 克 櫛瓜, 小型,不需去皮
- 500 克 水
- 1 ½ 大匙 特級初榨橄欖油
- 1 大匙 檸檬汁
- 鹽 ,適量
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.8 g