Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g suiker
- 1 stuk citroenschil, liefst biologisch, dun afgepeld (1 x 4 cm)
- 375 g roomkaas
- 250 g melk
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- 150 g graanjenever (schnaps), 38°
- Wartości odżywcze
- na 1 fles
- Kalorie
- 4813 kJ / 1151 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paashaas apero-hapjes
Brak ocen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Pulled pork burgers
Brak ocen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Chocoladereep likeur
15min
Brownie koekjes
1h 35min
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Brak ocen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5sa
Gevulde veggieslakken
45 Min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Geel gekleurde eieren
55 Min