Urządzenia i Akcesoria
Migas alentejanas com entrecosto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses
Składniki
-
sobras de pão fatiado muito fino350 g
-
entrecosto500 g
-
dentes de alho4
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa de pimentão20 g
-
banha40 g
-
vinho branco50 g
-
folha de louro1
-
azeite30 g
-
bacon cortado em pedaços100 g
-
coentros15 g
-
água950 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
36 g
Kalorie
3140 kJ /
751 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Fevereiro 2020
22 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Farófias
20 min
Arroz doce
1 godz.
Azevias de grão
50 min
Azevias de batata-doce e amêndoa
2 godz.
Douradas com açorda de coentros
45 min
Salame de chocolate
2 godz. 15 min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1 godz. 5 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min
Ensopado de borrego
1 godz.
Folar de Olhão
4 godz. 30 min
Tomatada de ovos
35 min
Açorda de marisco
30 min