Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 30 g de mantequilla
- 300 g de caldo de pollo
- 20 g de nata (18% materia grasa)
- 30 g de harina de trigo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3223 kJ / 770 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 62.4 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2203.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35min
Salsa de queso azul
10min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 Std.
Salsa aurora (Espesar)
15min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Salsa a la pimienta
20 min
Mayonesa a la francesa
5min
Salsa bechamel (Espesar)
15min