
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oranges pelées à vif (env. 400 g)
- 75 g de poire juteuse bien mûre, coupée en morceaux
- 75 g de jus de carotte
- 75 g d'eau froide, à ajuster en fonction de la consistance souhaitée
- 50 g de glaçons à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée d'épices à pain d'épices (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 116 kcal / 491 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Węglowodany
- 25 g
- Błonnik
- 5 g