
Urządzenia i Akcesoria
Jus orange carotte poire
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 verres
Składniki
-
oranges pelées à vif (env. 400 g)2
-
de poire juteuse bien mûre, coupée en morceaux75 g
-
de jus de carotte75 g
-
d'eau froide, à ajuster en fonction de la consistance souhaitée75 g
-
de glaçons à ajuster en fonction des goûts50 g
-
d'épices à pain d'épices (opcjonalnie)1 pincée
Wartości odżywcze na 1 verre
Kalorie
116 kcal /
491 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jus et nectars Vol. II
9 Przepisów
Francja
Francja