Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Vollmilch
-
3
EL Zitronensaft
lub 3 EL Essig
- Wartości odżywcze
- na 370 Portion
- Kalorie
- 5561 kJ / 1329 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 91 g
- Tłuszcz
- 78 g
Alternatywne przepisy
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 Min
Trenette mit Pesto
45min
Feigensenf
1 Std.
Kürbis-Kokossuppe
45min
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30 min
Sauce béarnaise
20 Min
Pouletröllchen mit Tomatensauce
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Eingemachte Apfelstücke
Brak ocen
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min