Urządzenia i Akcesoria
Broa de milho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
600 g
Składniki
Massa de levedura
-
água100 g
-
1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco, (6 g)fermento de padeiro fresco15 g
-
farinha tipo 6550 g
-
açúcar1 c. chá de
Broa
-
água300 g
-
farinha de milho250 g
-
azeite30 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
588 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1240.7 kJ /
296.5 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
51.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Carcaças
1 godz. 40 min
Croissants
2 godz.
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Trança
2 godz. 20 min
Carcaças
1 godz. 50 min
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Pão de forma sem côdea
2 godz.
Artisan bread
1 godz. 30 min
Fogaça
3 godz.
Pão com chouriço
1 godz. 30 min