Trança

4.9 250 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
800 g

Składniki

  • leite
    300 g
  • manteiga
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • açúcar
    60 g
  • farinha tipo 65
    550 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • ovo batido p/ pincelar
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 466.1 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1513 kJ / 361.6 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 60.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...