
Urządzenia i Akcesoria
Trança
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
800 g
Składniki
-
leite300 g
-
manteiga50 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
açúcar60 g
-
farinha tipo 65550 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
ovo batido p/ pincelar1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
361.6 kcal /
1513 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
60.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
466.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia