Urządzenia i Akcesoria
Trança
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
800 g
Składniki
-
leite300 g
-
manteiga50 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
açúcar60 g
-
farinha tipo 65550 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
ovo batido p/ pincelar1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
466.1 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1513 kJ /
361.6 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Merendas com massa de piza
1 godz. 10 min
Carcaças
1 godz. 40 min
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Massa de piza
1 godz.
Merendas
2 godz.
Trança
1 godz.
Pão de iogurte
1 godz. 25 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Pão de forma sem côdea
2 godz.
Artisan bread
1 godz. 30 min
Pão turco
2 godz. 10 min
Broa de milho
2 godz. 20 min