Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb8
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
209.4 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1995.4 kJ /
476.9 kcal
Tłuszcz
52.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
31.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Sauce Soubise
30 min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Sauce Béarnaise
20 min
Béchamel-Sauce
15 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min
Kartoffelpüree
45 min
Eier, gekocht
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Bolognese classico
5 godz.