Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 40 g Wasser
- 10 - 20 g Zitronensaft
- 175 - 350 g Butter, in Stücken
- 4 - 8 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2519 kJ / 601 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 63 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Kartoffelpüree
45min
Pudding
15min
Sauce Béarnaise
20min
Béchamel-Sauce
15min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Sauce Hollandaise
15min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Eier, gekocht
20min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min