Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb8
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
209.4 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1995.4 kJ /
476.9 kcal
Tłuszcz
52.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
31.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Sauce Béarnaise
20 min
Béchamel-Sauce
15 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
1 godz. 30 min
Eier, gekocht
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14 godz.
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min