Bizcocho veteado

Bizcocho veteado

4.6 301 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
16 rebanadas

Składniki

  • mantequilla para engrasar el molde
  • harina para espolvorear el molde
  • de mantequilla en trozos
    300 g
  • de azúcar
    280 g
  • de azúcar vainillado
    1 cucharadita
    ½ cucharadita de vainilla líquida
  • de sal
    1 pellizco
  • huevos
    5
  • de harina
    370 g
  • de polvo de hornear
    15 g
  • de leche
    70 g
  • de cacao puro en polvo
    30 g
  • azúcar glas para espolvorear
    cacao puro en polvo

Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Kalorie 330 kcal / 1381 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...