Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g Bulgur
- 400 - 800 g Wasser
- ½ - 2 EL Öl
- ½ - 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 245 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 7.4 g
Alternatywne przepisy
Jasminreis, gekocht
35min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Graupen, gekocht
35min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Dinkelkörner, gekocht
8hod. 40min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 min
Auberginen anbraten (400 g)
35min
Geschälter Dinkel, gekocht
35min
Quinoa tricolore, gekocht
35min
Hirse, gekocht
45 min
Brauner Langkornreis, gekocht
55min