Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 140 g di acqua
- 300 g di farina 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5422.5 kJ / 1296 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 217.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 5814 mg
Alternatywne przepisy
Ghirlanda centrotavola
5 Std. 5 Min
Pane alla birra (TM6)
4h
Grissini tricolore
3h
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Colomba salata
3h 10min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Focaccia allo yogurt
3h
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min