Pan rústico

Pan rústico

4.8 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 rebanadas

Składniki

  • de granos de trigo
    600 g
  • de agua
    400 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
    3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (12 g)
  • de suero de leche
    120 g
  • de harina de fuerza y algo más para espolvorear
    150 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de vinagre balsámico
    1 cucharada
  • de malta en polvo (opcjonalnie)
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Kalorie 70 kcal / 291 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...