Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sýru Gruyère, na kousky (opcjonalnie)
Těsto
- 75 gramů másla, chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
- 150 gramů hladké mouky, plus extra na vysypání
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů vody
Náplň
- 200 gramů slaniny, na kostičky
- 4 vejce
- 50 gramů mléka
-
100
gramů crème fraîche
lub 100 gramů smetany - ¼ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Pórkový quiche se šunkou a sýrem
1 godz. 20 min
Auvergneský sýrový quiche
1 godz. 20 min
Plněná vejce
30 min
Quiche s lososem
50 min
Profiterolky
2h 15min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30min
Pikantní sýrové pečivo
35 min
Quiche s cuketou a šunkou
1 godz. 20 min
Quiche s kysaným zelím
1 godz. 30 min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 min
Quiche se zbytky sýrů a uzenin
40 min
Alsaský koláč
1h