Urządzenia i Akcesoria
Mediterrane Klößchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken70 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Wasser100 g
-
Tomatensauce (z. B von Barilla)500 g
-
Basilikum-Pesto100 g
-
Mini-Kartoffelklöße, TK aufgetaut oder aus dem Kühlregal1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2525 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cheese-Makkaroni
30 min
Family-Topf
35 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Chili-Bohnen-Reis
35 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 godz.
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Vorrats-Tortellini-Suppe
40 min
Tortellini-Tomatensuppe
45 min