Urządzenia i Akcesoria
Vegetarische Fladenbrotpizza
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Stücke
Składniki
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Fladenbrot1
-
stückige Tomaten, aus der Dose400 g
-
Mayonnaise40 g
-
Senf2 TL
-
Ketchup4 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Champignons in Scheiben100 g
-
gelbe Paprika in Würfeln (2 cm)100 g
-
Zucchini in Würfeln (2 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
581 mg
Białko
12 g
Kalorie
1313 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Omelette-Burger
40 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 godz.
Gnocchi Caprese
20 min
Ofen-Gnocchi („Flache Backform Ben“)
35 min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Feta-Nudeln
30 min
Ofenpasta in Gemüsesauce
30 min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Ravioli-Lasagne
1 godz.
Schnelle Gemüse-Brötchen
30 min