![Vegetarische Fladenbrotpizza Vegetarische Fladenbrotpizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c989b6f9e93267f5aeea7dad4be80f1d/Derivates/75420d191e46843e69e92498b7935cf5ed1b2ea3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Fladenbrot
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 40 g Mayonnaise
- 2 TL Senf
- 4 EL Ketchup
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Champignons, in Scheiben
- 100 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1313 kJ / 314 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 581 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli-Lasagne
1h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Gnocchi Caprese
20 min
Blätterteig-Pizza
30 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Feta-Nudeln
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 dk