![Cake moelleux citron-coco-framboise Cake moelleux citron-coco-framboise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8F4A415A-5C56-4EAA-81D0-14A3062DDFD9/Derivates/d9f2e468-eb22-4fe3-8d1c-8bb994ccfeba.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre, coupé en dés
- 50 g de noix de coco râpée, plus 2 c. à café pour le moule
- 2 citrons jaunes non traités
- 175 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 200 g de framboises fraîches
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons verts
- 1 citron vert, coupé en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1883 kJ / 452 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40 Min
Cake moelleux coco-banane
1 Std. 5 Min
Minicakes pêche-abricot
35min
Couronne à la pomme et au citron
50 Min
Cake aux pêches caramélisées
1 Std. 25 Min
Cake aux pommes
1 Std.
Cake à l'abricot
50 Min
Cake à la noix de coco
55 Min
Cake à la vanille
1 Std.
Muffins gourmands aux myrtilles
35min
Cake citron-pavot
1 Std. 45 Min
Cake weekend épicé à l'orange
55 Min