Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre, coupé en dés
- 50 g de noix de coco râpée, plus 2 c. à café pour le moule
- 2 citrons jaunes non traités
- 175 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 200 g de framboises fraîches
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons verts
- 1 citron vert, coupé en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1883 kJ / 452 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake citron vert, gingembre et cerise
1 godz. 10 min
Cake à la noix de coco
55 min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Cake au citron vert
1h
Cake aux poires très épicé
1 godz. 10 min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Cake citron-pavot
1 godz. 45 min
Cake framboise-chocolat blanc
50 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min
Cake aux pommes
1h