Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 piezas
Składniki
-
150 g de agua
-
80 g de mantequilla sin sal en trozos
-
1 pizca de sal
-
2 cditas de azúcar (10 g)
-
120 g de harina
-
3 huevos aprox. (50-60 g cada uno)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 18 piezas
Sód
347.7 mg
Białko
29.3 g
Kalorie
5135.3 kJ /
1227.4 kcal
Tłuszcz
78.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta choux
20 min
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15 min
Crema pastelera
10 min
Pasta quebrada
5 min
Pay de pasta filo de pistaches y almendras
1 godz. 15 min
Crema pastelera
10 min
Choux y eclairs
1 godz. 30 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Ganache de chocolate
15 min
Rompope
1 godz. 30 min