Urządzenia i Akcesoria
Carne molida
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
300 g de carne, sin nervios en trozos (3 cm), parcialmente congelada por 30-60 minutos (ver tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
237 mg
Białko
64.8 g
Kalorie
1631.8 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Puré de papa
50 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Hot cakes
40 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Camarones al ajillo
25 min
Frijoles de la olla
2 godz.
Camarones al ajillo
35 min
Carne en su jugo
35 min
Puré de papas
50 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Pastel de carne
50 min
Waffles
40 min