Urządzenia i Akcesoria
Sabayón
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones
Składniki
-
60 g de Marsala seco
-
60 g de vino blanco seco
-
120 g de azúcar
-
6 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sabayón TM6
15 min
Sabayón
15 min
Concentrado de caldo de carne
45 min
Crema batida
10 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Sabayón de fresa y frutos rojos
15 min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 godz.
Toronjas confitadas
13 godz. 30 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 min
Vitello Tonnato
3 godz. 25 min
Sabayón
15 min