Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olie
lub 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 350 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Zoete of hartige pannenkoeken
Brak ocen
Hugo spritz
Brak ocen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 phút
Japanse kip curry
55 Min