Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olie
lub 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 350 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
400-500 g ui karameliseren
50min
300 g ui fruiten
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 dk
Spiesje van konijn, appel en pruim
Brak ocen
Spek en fontina gerolde pizza
Brak ocen
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min