Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
Alternatywne przepisy
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Marzipan bites
45 min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 min
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15 min
Blackberry Jam
45 min
Dark Chocolate Sauce
5 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Red Velvet Cake
1h 20 min