Wersje kompatybilne
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Białko
- 76 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1722 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Browning Pork Strips
15 Min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Orange-brined turkey
29h 45 min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1j 30 mnt
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min