Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • veal shank bone in (approx. 4 pieces)
    40 oz
  • salt
    1 tsp
  • Tellicherry cracked peppercorns ground, divided
    3 - 4 tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • tomato paste
    1 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • beef stock
    32 oz
  • edible dried lavender plus extra to garnish
    1 tsp
  • cornstarch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 513 kcal / 2146 kJ
Białko 76 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1722 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...