Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
veal shank bone in (approx. 4 pieces)40 oz
-
salt1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste1 oz
-
dry white wine4 oz
-
beef stock32 oz
-
edible dried lavender plus extra to garnish1 tsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground½ tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground, to garnish1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
76 g
Kalorie
2146 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Steak Tartare
15 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Sabayon (Zabaglione)
15 min