Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody, pokojové teploty
- 4 vejce (53-63 gramů každé), chlazené
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Restovaná cibule (200 gramů)
20 min
Těstoviny, vařené
20 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Strouhaný sýr (parmazán)
5 Min
Volská oka v páře
15min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Rýže, vařená
25 min
Vařené brambory
30 min
Strouhaný sýr
5 Min
Sekaná cibule
5 Min
Bramborová kaše
50min