
Urządzenia i Akcesoria
Grøntsagspastasuppe, svinekødsruller med grøntsager, budding, muffins
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portion
Składniki
Bærmuffins og dampet hindbærbudding
-
hindbær syltetøj (40 g)4 tsk
-
æg2
-
sukker200 g
-
smør skåret i tern60 g
-
mælk200 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
-
hvedemel200 g
-
bagepulver2 tsk
-
hindbær200 g
-
blåbær150 g
Svinekødsrulle
-
svinekød, uden ben i ét stykke, butterfly-udskåret til ca. 1,5 cm tykkelse500 - 600 g
-
salt1 knivspids
-
peber, stødt1 knivspids
-
bacon4 - 5 skiver
-
tørrede tomater20 g
-
parmesanost30 g
-
persille, frisk kun blade5 kviste
-
æg1
Middelhavsgrøntsager, vegetabilsk pastasuppe
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skrællede og skåret i skiver (5 mm)130 g
-
blandede grøntsager (f.eks. røde eller grønne peberfrugter, selleri), skåret i skiver70 - 80 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hvidvin (opcjonalnie)50 g
-
salt1 ½ tsk
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
vand1000 g
-
kartofler, melede skåret i skiver (5 mm)250 g
-
løg skåret i skiver100 g
-
courgette skåret i skiver (1 cm)160 g
-
tomater skåret i skiver (1 cm)150 g
-
oregano, tørret½ tsk
-
pasta, tørret (f.eks. makaroni) til suppe60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1299 kcal /
5439 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
133 g
Błonnik
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen