Grøntsagspastasuppe, svinekødsruller med grøntsager, budding, muffins

Grøntsagspastasuppe, svinekødsruller med grøntsager, budding, muffins

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portion

Składniki

Bærmuffins og dampet hindbærbudding
  • hindbær syltetøj (40 g)
    4 tsk
  • æg
    2
  • sukker
    200 g
  • smør skåret i tern
    60 g
  • mælk
    200 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ tsk
    1 tsk vaniljesukker, hjemmelavet
  • hvedemel
    200 g
  • bagepulver
    2 tsk
  • hindbær
    200 g
    200 g hindbær, frosne
  • blåbær
    150 g
    150 g blåbær, frosne
Svinekødsrulle
  • svinekød, uden ben i ét stykke, butterfly-udskåret til ca. 1,5 cm tykkelse
    500 - 600 g
  • salt
    1 knivspids
  • peber, stødt
    1 knivspids
  • bacon
    4 - 5 skiver
  • tørrede tomater
    20 g
  • parmesanost
    30 g
  • persille, frisk kun blade
    5 kviste
  • æg
    1
Middelhavsgrøntsager, vegetabilsk pastasuppe
  • fed hvidløg
    1
  • gulerødder skrællede og skåret i skiver (5 mm)
    130 g
  • blandede grøntsager (f.eks. røde eller grønne peberfrugter, selleri), skåret i skiver
    70 - 80 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • hvidvin (opcjonalnie)
    50 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk med top
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • vand
    1000 g
  • kartofler, melede skåret i skiver (5 mm)
    250 g
  • løg skåret i skiver
    100 g
  • courgette skåret i skiver (1 cm)
    160 g
  • tomater skåret i skiver (1 cm)
    150 g
  • oregano, tørret
    ½ tsk
  • pasta, tørret (f.eks. makaroni) til suppe
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1299 kcal / 5439 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 59 g
Węglowodany 133 g
Błonnik 11.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie