Urządzenia i Akcesoria
Überbackene Käsesemmeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Semmeln, altbacken4
-
Butter in Stücken50 g
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
Petersilienblättchen, frisch1 - 2 EL
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Paprikapulver, edelsüß¼ TL
-
Semmelbrösel1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles in Butter - Tirol
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Mostschaumsuppe
1h 10min
Wurstaufstrich
10min
Leichte Käsesuppe
25min
Budapester Wurstsalat
20min
Überbackene Käsebrote
30min
Eierschöberl
1h
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Überbackenes Brot - blitzschnell fertig
15min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h