Urządzenia i Akcesoria
Überbackene Käsesemmeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Semmeln, altbacken4
-
Butter in Stücken50 g
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
Petersilienblättchen, frisch1 - 2 EL
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Paprikapulver, edelsüß¼ TL
-
Semmelbrösel1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles in Butter - Tirol
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Schnittlauchsauce
10 min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 min
Nussfisch
30 min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Käsestangerl
35 min
Überbackenes Brot - blitzschnell fertig
15 min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Überbackene Käsebrote
30 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Budapester Wurstsalat
20 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min