Pan de chía y almendras con topping de aguacate

Pan de chía y almendras con topping de aguacate

3.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de leche
  • 10 g zumo de limón
  • 60 g de semillas de chía
  • 150 g de almendras crudas sin piel
  • 1 sobre de polvo de hornear
  • 120 g de agua
  • 4 yemas de huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 claras de huevo
  • 2 cucharadas de pipas de calabaza
Topping de aguacates
  • 20 g de brotes germinados
  • 140 - 150 g de aguacate pelado, en trozos
  • 400 g de queso cottage
    400 g de requesón
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharada zumo de limón
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • aguacate
  • brotes germinados

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 748.3 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 2535 kJ / 606 kcal
Tłuszcz 47.6 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...