Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta mit Mango-Coulis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
Pannacotta
-
Vollrahm400 g
-
Vollmilch400 g
-
Feinkristallzucker100 g
-
Vanilleschote längs halbiert1
-
Blätter Gelatine und eine Schüssel kaltes Wasser3
Mango-Coulis
-
Mango, reif in Stücken (ca. 350 g Fruchtfleisch)1
-
Limettensaft (½ Limette)25 g
-
Wasser20 g
-
Puderzucker10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1552 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Sauce béarnaise
20min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Panna cotta
6h 15min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14h
Schoggi-Crème
3h 15min
Emmentaler Meringues
2h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6h 40min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Toblerone®-Mousse
3h 10min
Süssmostcreme
4h 15min