Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 克 水
- 4 顆 蛋 (室溫)
- Wartości odżywcze
- na 1 顆
- Kalorie
- 297.9 kJ / 71.3 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 74.3 mg