Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g buz küpü
- 160 - 180 g votka
- 20 g misket limonu suyu
- 400 - 480 g zencefil birası
- 4 dilim misket limonu
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Şeker Şurubu
30 Min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15min
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Brak ocen
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Basit Granola
25 min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 menit
Biberli Elmalı Ezme
25 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Tatlı Tart Hamuru
1h 50min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk